Appearance
Use device theme  
Dark theme
Light theme

What does விருந்து (Viruntu) mean in Tamil?

English Translation
More meanings for விருந்து (Viruntu)
Find more words!
Use * for blank tiles (max 2) Advanced Search Advanced Search
Use * for blank spaces Advanced Search
Advanced Word Finder
See Also in Tamil
திருமணநாளுக்கு முந்தய விருந்து
Tirumaṇanāḷukku muntaya viruntu pre-feast for the wedding day
திறந்த வெளிப் பெரும் விருந்து
Tiṟanta veḷip perum viruntu open dinner party
கல்லுரி ஆண்டு விழா விருந்து
Kalluri āṇṭu viḻā viruntu kalluri Anniversary party feast
தந்திரம் அல்லது விருந்து
Tantiram allatu viruntu trick or feast
விருந்து உண்ணும் முள்
Viruntu uṇṇum muḷ banquet
பிறந்த நாள் விருந்து
Piṟanta nāḷ viruntu birthday party
பிரியாவிடை விருந்து
Piriyāviṭai viruntu farewell party
பெரு விருந்து
Peru viruntu big party, revelry
Nearby Translations
Translate from Tamil
go
Word Tools Finders & Helpers Apps More Synonyms
Copyright WordHippo © 2025